Deze site transformeert

Illustratie "Bestemming transformatie" ontleend aan de Human Foundation (Nederland) - illustratie copyright door Jorn Fokkens (met toestemming hier hergebruikt) - bron: www.humanfoundation.nl/hf/index.php?option=com_content&view=article&id=84&Itemid=93

Illustratie “Bestemming transformatie” ontleend aan de Human Foundation (Nederland) – illustratie copyright door Jorn Fokkens (met toestemming hier hergebruikt) – bron: www.humanfoundation.nl/hf/index.php?option=com_content&view=article&id=84&Itemid=93

We verlengden het betalende abonnement voor deze site niet zodat de ToeComSt.com site zoals ù die kende ophoudt te bestaan. We kunnen iedereen die bijdroeg aan de eerste emanatie van de ToeComSt blog niet genoeg bedanken voor hun gastposts, commentaren of andere bijdragen.

Maar de site blijft wel overeind met specifieke “content” als ToeComSt.WordPress.com … Wie op de hoogte wil blijven van toecomstige posts, kan zich helemaal onderaan (terug) inschrijven op e-mailmeldingen. Daar vindt u ook het zoekvenster en het archief per maand.

Ik behoud enkel mijn persoonlijke posts en koppel die los van de voorgeschiedenis van het project. Tegelijk ga ik hier een aantal teksten recupereren die ik schreef voor andere sites of publicaties. En ik ga hier in de toekomst nog  bloggen over aanverwante onderwerpen. Dit wordt dus een persoonlijke blog en ik hoop dat ik u in de toekomst zal kunnen boeien, en dat wie zich inschreef op updates geabonneerd blijft.

Waarom kreeg u al die e-mailberichten in november?

Voor wie het bericht van 2017-11-08 om 17u37 niet zag: m’n excuses maar het zou kunnen dat u in een aantal “vlagen” een hele reeks berichten van ToeComSt kreeg en nog zal krijgen hebt gekregen.

U krijgt kreeg die mails omdat u zich abonneerde onderaan op https://toecomst.wordpress.com/ én omdat u dan telkens een mail krijgt als er een nieuw bericht verschijnt op de blog. Dat hoort bij dat abonnement en ik als beheerder van de blog kan er niet voor zorgen dat u geen melding krijgt als ik een bericht publiceer. Ik kan dat niet tijdelijk afzetten.

Waarom dan al die berichten? Omdat ik momenteel recent tal van oude artikels op de blog aan het plaatsen ben was die anders verloren zouden gaan. “Content” waar ik graag nog naar wil kunnen verwijzen (en anderen ook, naar ik begreep). Vandaar. En helaas krijgt u die berichten ook als ik een bericht publiceer op een datum in 2013 of 2014 of 2015 of 2016 …

Maar ondertussen zijn alle berichten overgezet (gebeurd), en is de “notifications” storm dus gaan liggen. Nu nog een aantal dode links corrigeren (grotendeels voltooid), en de tags vervolledigen of herdenken (kan nog even duren) en deze ToeComSt.WordPress.com is weer spic & span.

Bedankt voor uw geduld en ik hoop dat u zich niet uitschrijft of dat toekomstige berichten niet in de spamfilter zullen verkommeren.

(Bovenstaande brokken content verschenen eerder op 2017-10-31 + 2017-11-08 + 2017-11-17. [Ik ben nogal een fan van hoe bv. The Guardian onderaan artikels aangeeft wanneer er iets aan werd gewijzigd.])

Getagged

Bedenkingen? Aanvullingen? Correcties? Lof? Reageer!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

<span>%d</span> bloggers liken dit: